Lëvizja Vetëvendosje

Lëvizja VETËVENDOSJE është një parti politike në Republikën e Kosovës. Ajo është e orientuar drejt parimeve të demokracisë sociale, progresivizmit dhe kombëtarizmit shqiptar. Lëvizja VetëvendosjeShkurtesaLVVKryetariAlbin...

Nxënësi

Nxënësi është pjesëmarrës në aktivitete krijuese në proceset didaktiko-metodike që synojnë arsimimin, edukimin dhe integrimin në komunitet si dhe në formimin e një personaliteti të...

Harbi

Termi juridik arabo-islamik harbī, (arabisht حربي = ḥarbī), do të thotë i përkthyer direkt „i luftës" dhe cilëson të gjithë jo-myslimanët e panënshtruar, që sipas...