Harbi

Termi juridik arabo-islamik harbī, (arabisht حربي = ḥarbī), do të thotë i përkthyer direkt „i luftës" dhe cilëson të gjithë jo-myslimanët e panënshtruar, që sipas...

Borina

Borina është fshat në Komunën e Krushevës, në Republikën e Maqedonisë së Veriut.FshatStampa:SHORTDESC:FshatBorinaБориноFshatPopullsia • Total441 . . . Borina . . . Fshati Borinë shtrihet pranë Malit...

Valonia

Valonia (Frëngjisht: Wallonie; Gjermanisht: Wallonien ose Wallonie; Holandisht: Wallonië) është një nga tre rajonet e Belgjikës - së bashku me Flandrën dhe Brukselin.RajonStampa:SHORTDESC:RajonValoniaWallonie (Frëngjisht) Wallonien...