Laura Ertimo

Laura Ertimo (s. 1977) on suomalainen tietokirjailija ja maantieteilijä. Suurin osa hänen teoksistaan on suunnattu lapsille.[1]

Ertimo on koulutukseltaan filosofian maisteri maantieteestä. Hän on työskennellyt vapaana kirjailijana vuodesta 2015. Aiemmin Ertimo työskenteli myös kartta- ja tietokirjojen kustannustoimittajana ja tuotepäällikkönä.[1]

Vuonna 2020 Ertimo sai Tietopöllö-palkinnon.[1] Vuonna 2021 Ertimon ja Mari Ahokoivun teos Aika matka! Lotta, Kasper ja luontokadon arvoitus on lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaana.[2]

. . . Laura Ertimo . . .

. . . Laura Ertimo . . .

This article is issued from web site Wikipedia. The original article may be a bit shortened or modified. Some links may have been modified. The text is licensed under “Creative Commons – Attribution – Sharealike” [1] and some of the text can also be licensed under the terms of the “GNU Free Documentation License” [2]. Additional terms may apply for the media files. By using this site, you agree to our Legal pages . Web links: [1] [2]

. . . Laura Ertimo . . .

Previous post Jörg Pfeifer
Next post Justiniano I.a