Aabybro

Aabybro on taajama Jammerbugtin kunnassaPohjois-Jyllannin alueellaTanskassa. Se oli vuoden 2007 alkuun saakka Aabybron kunnan keskustaajama, kunnes Aabybro liitettiin Jammerbugtiin. Nykyään se on Jammerbugtin keskustaajama.[1]

Aabybro

Katunäkymää.

Aabybro

Koordinaatit:57°9′45″N, 9°43′50″E

Väkiluku (2017[1]) 5 859
Infobox OKVirheellinen NIMI-arvo

. . . Aabybro . . .

 • Aabyn kirkko
 • Kunnantalo
 • Lakkautettu rautatieasema
 1. Lykke-Andersen, Anne-Lise: Aabybro Den store danske. 4.5.2017. Viitattu 19.11.2021. (tanskaksi)
  Tämä maantieteeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.

  . . . Aabybro . . .

  This article is issued from web site Wikipedia. The original article may be a bit shortened or modified. Some links may have been modified. The text is licensed under “Creative Commons – Attribution – Sharealike” [1] and some of the text can also be licensed under the terms of the “GNU Free Documentation License” [2]. Additional terms may apply for the media files. By using this site, you agree to our Legal pages . Web links: [1] [2]

  . . . Aabybro . . .

  Previous post Palamídi
  Next post Pekka Rainio