Tyler Graovac

Tyler Graovac (sündinud 27. aprillil1993Bramptonis, Ontarios) on Kanadajäähokimängija, kes mängib keskründajanaKHL-i klubis Minski Dinamo.

Tyler Graovac 2014. aastal Iowa Wildi meeskonnas

Aastatel 2009–2013 Ontario Hockey League‘i klubides Ottawa 67’s ja Belleville Bulls. Hooajal 2012–13 pälvis ta OHL-i kõige spordimehelikumale mängijale antava William Hanley Trophy ja valiti samal hooajal kogu Canadian Hockey League‘i kõige spordimehelikumaks mängijaks.[1]

2011. aastal valis Minnesota Wild ta NHL-i draft ’​is 191. valikuna. 2013. aastal asus ta mängima American Hockey League‘is (AHL) Minnesota Wildi noorteklubis Iowa Wild. NHL-is debüteeris Graovac Minnesota Wildi meeskonnas 29. detsembril 2014 mängus Winnipeg Jetsi vastu. Wildi meeskonnas sai ta NHL-is enim mänguaega hooajal 2016–17, mil sai 52 põhihooaja mänguga kirja seitse väravat ja kaks väravasöötu.

2017. aasta juunis kaubeldi Graovaci Washington Capitalsi. Suurem osa hooajast 2017–18 mängis ta AHL-is Capitalsi noorteklubis Hershey Bears, saades NHL-is Capitalsi meeskonnas kirja viis mängu. Hooajal 2018–19 mängis ta AHL-i klubis Stockton Heat. 2019. aasta juulis sõlmis ta lepingu Vancouver Canucksiga. Kahe hooaja jooksul pääses Graovac Canucksi meeskonnas NHL-is väljakule 22 mängus, tehes neis kokku viis väravat ja ühe väravasöödu.

2021. aasta juulis sõlmis ta üheaastase lepingu Minski Dinamoga.[2]

. . . Tyler Graovac . . .

. . . Tyler Graovac . . .

This article is issued from web site Wikipedia. The original article may be a bit shortened or modified. Some links may have been modified. The text is licensed under “Creative Commons – Attribution – Sharealike” [1] and some of the text can also be licensed under the terms of the “GNU Free Documentation License” [2]. Additional terms may apply for the media files. By using this site, you agree to our Legal pages . Web links: [1] [2]

. . . Tyler Graovac . . .

Previous post Marju Lauristin
Next post Eesti kõrgeimad puud