Zangkwintet “De lange asem”

Zangkwintet “De lange asem” is een verhaal uit de Belgische stripreeks Piet Pienter en Bert Bibber van Pom.

Zangkwintet “De lange asem”
Stripreeks Piet Pienter en Bert Bibber
Volgnummer 38
Scenario Pom
Tekeningen Pom
Type softcover
Pagina’s 46
Eerste druk 1982 (album, De Vlijt)[1][2]
ISBN 9063040903
Portaal   Strip

Het verhaal verscheen als nummer 38 in de reeks bij De Vlijt.[1]

. . . Zangkwintet “De lange asem” . . .

Zangkwintet “De lange asem” verscheen in 1982 als album 38 bij uitgeverij De Vlijt. In 1997 gaf uitgeverij De Standaard het album opnieuw uit. Uitgeverij ‘t Mannekesblad deed hetzelfde in 2012.

Bronnen, noten en/of referenties

Piet Pienter en Bert Bibber
Auteur: Pom
Hoofdpersonages: Piet Pienter · Bert Bibber · Susan Darling
Belangrijke nevenpersonages: Theo Flitser · Professor Kumulus · Professor Snuffel · Hilarius Warwinkel · Commissaris Knobbel
Albums: Eerste reeks: Het vredeswapen · Het gestolen vredeswapen · De verborgen schat · De stalen zeemeermin · Bibbergeld · De diamantmijnen van Koningin Salami · El Rancho Grande · Bibber contra Tutter · Buldaarse Rhapsodie
Tweede reeks: In het spoor van Sherlock Holmes · De Inca-schat der Cordillera · Het raadsel van de Schimmenburcht · Plakijzerpiraten · De diamantmijnen van Koningin Salami · De Kumulusformule · El Rancho Grande · Bibber contra Tutter · Buldaarse Rhapsodie · De stralende meteoor · Avontuur in San Doremi · Storm over Akhabakhadar · De anti-zwaartekracht-generator · Het straalgas-mysterie · De barbier van Bombilla · De verborgen schat · De vloek van Toetan Kanon · De dubbel-koolzure-soda-bom · Herrie om Carolus Magnus · De diktator van San Doremi · Straalgoud · De diadeem van Swaba · Bulderlachgas · Invasie uit het heelal · De tijdmachine · Hypnosepillen · Het geval “Warwinkel” · Superbrandstof en pikante saus · De dubbelganger · Warwinkel in de war · Polarisatie-preparaat XX · Hokus-focus-flits · Gedonder in Bommelheide · De zaak Blinkstein · Operatie “Diepvries” · De erfenis van Nonkel Bibber · Atoombrandstof Warwinkelarium · Zangkwintet “De lange asem” · Marie Huana · Hypnose-stralen · Systeem Kleerkast · De supersonische schokgolf-oscillator · Intermezzo in Hamaj’Oewait · Vakantie in Pandorra · Susan bij de Knobbelgilde
Kortverhaal: Dag van de Macht of de Turbulente Avonturen van Piet Pienter en Bert Bibber
Hommages: Avontuur in de 21ste eeuw · Op het spoor van Pom · De geniale soepselder
Gastoptredens: Marsmannen van Venus · De valse Basuras · Paniek in Stripland

. . . Zangkwintet “De lange asem” . . .

Dit artikel is afkomstig van de website Wikipedia. Het originele artikel kan een beetje worden ingekort of gewijzigd. Sommige links zijn mogelijk gewijzigd. De tekst is gelicentieerd onder “Creative Commons – Attribution – Sharealike” [1] en een deel van de tekst kan ook worden gelicentieerd onder de voorwaarden van de “GNU Free Documentation License” [2]. Voor de mediabestanden kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met onze juridische pagina’s . Weblinks: [1] [2]

. . . Zangkwintet “De lange asem” . . .

Previous post Mima Ito
Next post Wereldkampioenschap superbike van Portimão 2014