Babiana brachystachys

Babiana brachystachys is ‘n meerjarige blomplant en geofiet wat tot die genusBabiana behoort en is deel van die Sukkulente Karoo. Die spesie is inheems aan die Wes-Kaap. Dit kom in die kusgedeelte van die Namakwaland, vanaf Lambertsbaai tot Hondeklipbaai voor. Die spesie het van sy habitat afgestaan aan mynbou aktiwiteite.

Babiana brachystachys
Wetenskaplike klassifikasie
Koninkryk:
Divisie:
Klas:
Liliopsida
Orde:
Familie:
Subfamilie:
Iridoideae
Tribus:
Irideae
Genus:
Spesie:
B. brachystachys
Binomiale naam
Babiana brachystachys

(Baker) G.J.Lewis
Sinonieme
  • Acidanthera brachystachysBaker

. . . Babiana brachystachys . . .

. . . Babiana brachystachys . . .

This article is issued from web site Wikipedia. The original article may be a bit shortened or modified. Some links may have been modified. The text is licensed under “Creative Commons – Attribution – Sharealike” [1] and some of the text can also be licensed under the terms of the “GNU Free Documentation License” [2]. Additional terms may apply for the media files. By using this site, you agree to our Legal pages . Web links: [1] [2]

. . . Babiana brachystachys . . .

Previous post Donald Trump
Next post Hamid Karzai