Babiana engysiphon

Babiana engysiphon is ‘n meerjarige blomplant en geofiet wat tot die genusBabiana behoort en is deel van die fynbos. Die spesie is inheems aan die Noord-Kaap. Dit kom op die suidelike Bokkeveldberge-eskarp tussen Botterkloof en Gifberg voor.

Babiana engysiphon
Wetenskaplike klassifikasie
Koninkryk:
Divisie:
Klas:
Liliopsida
Orde:
Familie:
Subfamilie:
Iridoideae
Tribus:
Irideae
Genus:
Spesie:
B. engysiphon
Binomiale naam
Babiana engysiphon

J.C.Manning & Goldblatt &

. . . Babiana engysiphon . . .

. . . Babiana engysiphon . . .

This article is issued from web site Wikipedia. The original article may be a bit shortened or modified. Some links may have been modified. The text is licensed under “Creative Commons – Attribution – Sharealike” [1] and some of the text can also be licensed under the terms of the “GNU Free Documentation License” [2]. Additional terms may apply for the media files. By using this site, you agree to our Legal pages . Web links: [1] [2]

. . . Babiana engysiphon . . .

Previous post Zoeloes
Next post Spisak dobitnika Zlatnog ljiljana