Skal vi danse

Skal vi danse er eit britisk fjernsynskonsept (Strictly Come Dancing) som er selt til meir enn 30 land. Den norske utgåva er produsert av Monster Entertainment og send på TV 2. Jon Peder Olrud og Geir Bie var produsentar i første sesongen. Seinare sesongar har vorte produsert av Ingvild Daae. Serien hadde premiere på TV 2 17. januar 2006.

Skal vi danse er den norske utgåva av eit britisk fjernsynskonsept der kjendisar tevlar i dans. Biletet viser bokseren Steffen Tangstad på generalprøve til serien i 2006.

I programserien dansar kjendiser med profesjonelle selskapsdansere og blir vurdert av eit dommerpanel og av TV-seerne. Kvart par består av ein kjendis og ein profesjonell dansar. Para med færrast stemmar får ikkje delta i neste runde.

Programserien har hatt høge seertall i Noreg med eit snitt på mellom 600 000 og 700 000 seere. Hausten 2008 sette det rekorden med 733 000 seere i snitt på sesongpremieren. Berre finaleepisoder av programmet har hatt høgare tal.

. . . Skal vi danse . . .

Deltakarar
 1. Katrine Moholt og Bjørn Wettre Holthe
 2. Guri Schanke og Tom Arild Hansen
 • Simen Agdestein og Gyda Kathrine Bloch Svela-Thorsen
 • Terje Sporsem og Cecilie Brink Rygel
 • Caroline Dina Kongerud og Gustaf Lundin
 • Signy Fardal og Geir Gundersen
 • Finn Schjøll og Lena Granaas Lillebø
 • Tom A. Haug og Therese Cleve
 • Anita Moen og Thomas Kagnes
 • Otto Robsahm og Michelle Lindøe
Dommarar
Deltakarar
 1. Kristian Ødegård og Alexandra Kakurina
 2. Susann Goksør Bjerkrheim & Asmund Grinaker
Dommarar

. . . Skal vi danse . . .

This article is issued from web site Wikipedia. The original article may be a bit shortened or modified. Some links may have been modified. The text is licensed under “Creative Commons – Attribution – Sharealike” [1] and some of the text can also be licensed under the terms of the “GNU Free Documentation License” [2]. Additional terms may apply for the media files. By using this site, you agree to our Legal pages . Web links: [1] [2]

. . . Skal vi danse . . .

Previous post The Misunderstood
Next post Den kamkeramiske kulturen